Hop til hovedindholdet

Nordjysk Madfestival logo

Gourmetkartellets VIP middag v. Myggens


Dato og tid

Lørdag d. 29. august 2020 kl. 18:00 til 23:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 26. august 2020 kl. 14:00

Sted

Spritfabrikkerne , C. A. Olesens Gade 1, 9000 Aalborg Spritfabrikkerne
C. A. Olesens Gade 1
9000 Aalborg

Gourmetkartellets VIP middag v. Myggens


Arrangementsbeskrivelse

Vi har fået en unik mulighed for at vi i år kan være både i helt specielle rammer, samt tilbyde vore medlemmer en flot og alternativ gourmetoplevelse. Alt sammen til en "non-profit" pris på kun 1.195 kr. for: 

  • Grill gourmet oplevelse i private dining miljø på spritfabrikkerne i Aalborg ved Myggens. Læs mere om Myggens her. Der laver grillmad så englene synger, og de gode nordjyske råvarer smiler til os i røgen.
  • Velkomst drink
  • Vinmenu inklusiv udvalgt sommelier der tilgår.
Der bliver både store og små serveringer, og vi har bedt Myggens kombinere imellem "nemme/billige" råvarer, og naturligvis også give den fuld gas i fuld gourmet stil. Vi forventer en grill rejse der er et Gourmet Kartel værdigt, og det ved vi at vi vil få (kartellet HAR testet ;-) ). Og desuden vil der være tips og tricks og hvis vejret tillader det, også serveringer og oplevelser ude ved grillene mv. Det bliver en konge aften, så skynd jer at få tilmeldt!

Middagen er stort samarbejde mellem lokale virksomheder, hvor du blandt andet møder Myggen's, Rosenbeck Frilandskød, Guldbæk Vingård, Venø Seafood, Holte Vinlager Aalborg, Naturbruget Tranum, Quist Wine, Spritfabrikkerne, Kruse Vask mv.

Vi ses! 

Kh. 
Gourmet kartellet v. Thomas Thomsen og Michael Jul Jensen, Sarah Kruse v. Nordjysk Madfestival og Myggen'sFind vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Nordjysk Madfestival
Tlf: +45 22253516
nordjyskmadogturisme@gmail.com

Kontaktinformationer til arrangør

Nordjysk Madfestival
Tlf: +45 22253516
nordjyskmadogturisme@gmail.com