Hop til hovedindholdet

Nordjysk Madfestival logo

Børnefest på Egholm


Dato og tid

Søndag d. 5. september 2021 kl. 10:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 31. august 2021 kl. 12:00

Sted

Mormors Gård, Egholm 23, 9000 Aalborg Mormors Gård
Egholm 23
9000 Aalborg

Børnefest på Egholm


Arrangementsbeskrivelse

Nyd en dag på Egholm Folkefarm og oplev lokal, ekstensiv og økologisk fødevareproduktion i børnehøjde.

Der vil være forskellige aktiviteter hele dagen, som man kan gå til og fra bl.a. pandekagebagning på bål, kartoffeltryk og havregrynslavning.

Vi bygger selv vores frokost af forskelligt tilberedte kartofler og de urter vi kan finde i naturen og på marken.

Bondemanden går i marken og fortæller om orme, glade dyr og magiske grøntsager.

Der er mulighed for at købe diverse drikkevarer samt lidt sødt.

Man kan med fordel tage hele familien afsted og nyde en dag på landet. Tag tæpper med og slap af i haven. Fang krabber i fjorden og lav suppe over bålet. Gå en tur og se på køer og grise.

Kl. 10.15  og 14.15 er der mulighed for at, gå en tur med i marken og blive klogere på jord, kartofler, haner og meget mere.

11.45- 13.15 byg din egen frokost med kartofler og alskens vilde urter. 

Søndag d. 5 september 10-16.
100 kr. pr. barn 3-12 år. Voksne gratis. Prisen inkluderer en let frokost - medbring egen tallerken og bestik. Vi har krus. Primært for børn i alderen 5-10 år - er man yngre er det en god ide at der er en voksen til at assistere. 

OBS: din tilmelding er først endelig, når du har modtaget tilmeldingsbekræftelse på den oplyste mail. Modtager du ikke din bekræftelse, kontakt da nordjyskmadogturisme@gmail.com

Hos Nordjysk Mad og Turisme sørger vi for at overholde myndighedernes gældende anbefalinger vedrørende Covid-19, under vores arrangementer.

Der bliver pålagt et administrationsgebyr på dette arrangement. Det går til at dække transaktionsgebyret til bl.a. Nets og gør det muligt for os, at give det fulde beløb til vores samarbejdspartnere. Et potentielt overskud på gebyret, går til den fælles markedsføring af arrangementerne.Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >