Hop til hovedindholdet

Nordjysk Madfestival logo

Vinyoga på Guldbæk Vingård


Dato og tid

Lørdag d. 27. august 2022 kl. 10:00 til 12:00

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 27. august 2022 kl. 09:00

Sted

Guldbæk Vingård, Ærtebjergvej 40B, 9230 Svenstrup J Guldbæk Vingård
Ærtebjergvej 40B
9230 Svenstrup J

Vinyoga på Guldbæk Vingård


Arrangementsbeskrivelse

Vinyoga på Guldbæk Vingård
- med mulighed for at tilkøbe frokost

Kom med til Vin & Yoga, d. 27. og 28. august kl. 10.00 - 12:00 for kun 160 kr.

Vi smager på udvalgte vine i perfekt samspil med yogaens blide bevægelser og afrunder med en lækker afspænding, der med garanti kun bliver bedre af vinens berusende dråber.

Der vil være mulighed for at tilkøbe frokost efter yoga i de naturskønne omgivelser Prisen for frokosten er 149 kr. og kan tilvælges når du bestiller din billet og kan nydes fra 12.15 - 13.30. 

OBS: din tilmelding er først endelig, når du har modtaget tilmeldingsbekræftelse på den oplyste mail. Modtager du ikke din bekræftelse, kontakt da nordjyskmadogturisme@gmail.com

Frokosten
Frokosten byder på Guldbæk Vingårds eget svar på tapas. Her smages på forskellige lækkerier med råvarer fra vingårdens egen have og fra lokale producenter.

Vinen
Dansk vin er smagen af lyse nætter. Guldbæk Vingård ligger i hjertet af Himmerlands runde blide bakker og er en af verdens nordligste vingårde - opstået som et resultat af naturens luner tilsat lige dele hjerteblod og håndværk – akkurat som de vine, der i dag produceres her…

Hvis du vil vide mere om, hvor den lækre vin kommer fra, kan læse mere om Guldbæk vingård her.

Yogaen
Din underviser er yogalærer, Charlotte Irgens. Charlotte har været i yogaverdens univers i 15 år og har altid været optaget af kroppens bevægelser.

Niveauet er, så alle kan være med – samtidig med du nok skal blive udfordret når vi skåler i de forskellige yogastillinger. 

Iklæd dig behageligt tøj, som du kan bevæge dig i, og medbring din egen yogamåtte samt evt. et tæppe og en pude til afspændingsdelen.

Vi arbejder blidt kroppens større muskelgrupper igennem samtidig med, vi giver os god tid og har det sjovt – kan vi overhovedet undgå det, når vi tager et dejligt glas vin med på vores yogamåtte?

Der bliver pålagt et administrationsgebyr på dette arrangement. Det går til at dække transaktionsgebyret til bl.a. Nets og gør det muligt for os, at give det fulde beløb til vores samarbejdspartnere. Et potentielt overskud på gebyret, går til den fælles markedsføring af arrangementerne.


Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Nordjysk Madfestival
Tlf: +45 22253516
nordjyskmadogturisme@gmail.com

Kontaktinformation til arrangør

Nordjysk Madfestival
Tlf: +45 22253516
nordjyskmadogturisme@gmail.com