Hop til hovedindholdet

Nordjysk Madfestival logo

NM hos Essens


Dato og tid

Tirsdag d. 30. august 2022 kl. 18:00 til onsdag d. 31. august 2022 kl. 22:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 29. august 2022 kl. 18:00

Sted

Restaurant Essens, Danmarksgade 69, 9900 Frederikshavn Restaurant Essens
Danmarksgade 69
9900 Frederikshavn

Arrangementsbeskrivelse

Velkommen til Essens
Feel good for krop og sjæl

Restaurant Essens har fokus på hygge, personlighed og kvalitet. 
Omdrejningspunktet skal være den gode smag og hygge.

Du er altså garanteret en madoplevelse i særklasse, når du booker dig ind for at blive forkælet af Tonny hos Essens! Til dette specielle event får du mulighed for at nyde 5 retter for kun 595 kr. - selvfølgelig fremstillet af de lækreste Nordjyske råvarer både tirsdag d. 30 august og onsdag d. 31 august 2022. Drikkevarer tilkøbes på aftenen.

NB. Når du booker billet vælger du den dag du vil spise ude - enten tirsdag d. 30 august eller onsdag d. 31 august, begge dage kl. 18:00.


Hvorfor feel good?
Feel good food - fordi det kan mærkes og smages, når råvarerne er helt friske og af høj kvalitet. Når lokale producenter yder optimalt og bæredygtigt, for at vi kan tilberede med glæde og lyst.

Når I sammen med familie og andre kan nyde mad af høj kvalitet med god samvittighed og i en afslappet og uhøjtidelig atmosfære. Det skal føles godt, feel good food.


… Der er altid en god undskyldning for en aften på Essens! OBS: din tilmelding er først endelig, når du har modtaget tilmeldingsbekræftelse på den oplyste mail. Modtager du ikke din bekræftelse, kontakt da nordjyskmadogturisme@gmail.com

Der bliver pålagt et administrationsgebyr på dette arrangement. Det går til at dække transaktionsgebyret til bl.a. Nets og gør det muligt for os, at give det fulde beløb til vores samarbejdspartnere. Et potentielt overskud på gebyret, går til den fælles markedsføring af arrangementerne.

Læs meget mere om Restaurant Essens her.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Nordjysk Madfestival
Tlf: +45 22253516
nordjyskmadogturisme@gmail.com

Kontaktinformation til arrangør

Nordjysk Madfestival
Tlf: +45 22253516
nordjyskmadogturisme@gmail.com