Hop til hovedindholdet

Nordjysk Madfestival logo

Kaffesmagning - indblik ind i kaffens univers


Dato og tid

Tirsdag d. 30. august 2022 kl. 19:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 28. august 2022 kl. 12:00

Sted

Bentax, Svenstrup Bane Alle 3, 9230 Svenstrup Bentax
Svenstrup Bane Alle 3
9230 Svenstrup

Kaffesmagning - indblik ind i kaffens univers


En Kaffesmagning udover det sædvanlige 


Kom med d. 30 august til en lærerig og inspirerende aften i kaffens tegn, når Bentax åbner dørene til kaffesmagning i den helt store stil.

Du får her mulighed for et indblik ind i kaffens spændende univers og en test af sanserne, i smagning af specialkaffer fra forskellige dele af verden.

Aftenen vil starte ud med en introduktion til kaffeproduktionen og processen fra bær til bønnen der ender i kaffekoppen. Du vil her lære om blandt andet nogle af de mange ting der kan påvirke kaffebønnen under dyrkningen, høsten samt forarbejdningen og hvad det f.eks. betyder, når der står single estate eller natural processed på nogle kaffeposer.

Herudover vil du lære mere om selve ristningen af kaffebønnerne, med en efterfølgende rundtur i Bentaxs eget risteri.
Der vil herefter bydes på den helt store kaffesmagning, hvor både smags-, duft- og synssansen sættes på spil. Flere af bentaxs friskristet kaffebønner skal smages gennem metoden Cupping og der skal prøves kræfter med, hvilke noter som bringes frem i kaffen.

Det koster 300 kr at deltage i kaffesmagningen.

Kurset afholdes fra kl 19:00 til kl 21:00 i Bentax Showroom
på adressen Svenstrup Bane Alle 3, 9230 Svenstrup J.

OBS: Din tilmelding er først endelig, når du har modtaget tilmeldingsbekræftelse på den oplyste mail. Modtager du ikke din bekræftelse, kontakt da nordjyskmadogturisme@gmail.com

Psst - du har mulighed for at deltage i et baristakursus mandag d. 29. august kl. 19:00 - 21:00, læs mere her: https://nordjyskmadfestival.nemtilmeld.dk/147/

       


Der bliver pålagt et administrationsgebyr på dette arrangement. Det går til at dække transaktionsgebyret til bl.a. Nets og gør det muligt for os, at give det fulde beløb til vores samarbejdspartnere. Et potentielt overskud på gebyret, går til den fælles markedsføring af arrangementerne.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Nordjysk Madfestival
Tlf: +45 22253516
nordjyskmadogturisme@gmail.com

Kontaktinformation til arrangør

Nordjysk Madfestival
Tlf: +45 22253516
nordjyskmadogturisme@gmail.com