Hop til hovedindholdet

Nordjysk Madfestival logo

Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole


Dato og tid

Søndag d. 28. august 2022 kl. 18:00 til 21:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 25. august 2022 kl. 20:00

Sted

Camillos Sommerkøkken, Tversted Skole, Skolevej 11, 9881 9881 Bindslev Camillos Sommerkøkken
Tversted Skole, Skolevej 11
9881 9881 Bindslev

Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole


Arrangementsbeskrivelse

Al den snak om måltidet
- Camillos Kitchen - 


En salonaften i Camillos Sommerkøkken, hvor vi spiser, drikker – og taler sammen om alt det gode, der kan ske omkring et veldækket og hyggeligt bord.

Arrangementet finder sted søndag den 28. august, hvor vi starter med velkomstdrink kl. 18.00 – henover aftenen vil der være korte indlæg, diskussioner og gode samtaler. Indlæg fra aftenens værter Camillo & Marietta, fra direktøren fra Nordjysk Madfestival Sarah Kruse, fra et par stykker mere med fingrene i mad og måltidet – og selvfølgelig også fra gæsterne i salonen.

Herlighederne koster kr. 400 pr. person inkl. velkomstdrink – skønne vine fra vinkortet kan tilkøbes på aftenen.

Aftenen er samtidig den sidste aften i Camillos Sommerkøkken for i år, så de lover masser af mad på bordene og god stemning!

Emnet for aftenen er, hvad skal der egentlig til for at skabe et godt måltid; hvilken anledning, hvilken mad, hvilke råvarer, hvad skal der være i glasset, hvem skal sidde omkring bordet, og hvad skal hver enkelt bidrage med af historier og nærvær, med spørgsmål og lyttende ører.

OBS: din tilmelding er først endelig, når du har modtaget tilmeldingsbekræftelse på den oplyste mail. Modtager du ikke din bekræftelse, kontakt da nordjyskmadogturisme@gmail.com

Der bliver pålagt et administrationsgebyr på dette arrangement. Det går til at dække transaktionsgebyret til bl.a. Nets og gør det muligt for os, at give det fulde beløb til vores samarbejdspartnere. Et potentielt overskud på gebyret, går til den fælles markedsføring af arrangementerne.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Nordjysk Madfestival
Tlf: +45 22253516
nordjyskmadogturisme@gmail.com

Kontaktinformation til arrangør

Nordjysk Madfestival
Tlf: +45 22253516
nordjyskmadogturisme@gmail.com