Hop til hovedindholdet

Nordjysk Madfestival logo

All Star Middag hos Essens Gaarden


Dato og tid

Onsdag d. 30. august 2023 kl. 18:00 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 30. august 2023 kl. 15:00

Sted

Essens gaarden, Hestvangvej 14, 9900 Frederikshavn Essens gaarden
Hestvangvej 14
9900 Frederikshavn

All Star Middag hos Essens Gaarden


Essens Gaarden og Nordjysk Madfestival inviterer til en aften sprængfyldt med favoritretter

 

I samarbejde med Aalborgs helt egne storspillere: Tabu, Applaus, Nam, Essens Gaarden og La Locanda er det med stolthed i stemmen at Nordjysk Madfestival præsenterer: All-stars aften.

 

Holdene er sat. Og både på menuen og i køkkenet er de største All-stars samlet for at give Jer en eksklusiv tur ned af Memory Lane, hvor fortidens legendariske retter kan opleves eller genoplives - nu sammensat til én fantastisk menu.
 
 
Når det kommer til Essens, er der ingen tvivl om at en All Star madoplevelse vil bestå af Tonny's berømte Hapsere. Derfor går Essens Gaarden d. 30 aug. all in på Hapsere, med fisk, skaldyr og grøntsager fra gårdens egen køkkenhave.
 
Aftenen begynder kl. 18.00 og indeholder et ensemble af udvalgte Hapsere, som bliver serveret forskellige steder på gården, da vi selvfølgelig skal opleve de skønne omgivelser, som hele Essens Gaarden byder på. Og Tonny selv hopper i køkkenet, og glæder sig til at kokkerere og fortælle på aftenen.
 
Prisen for denne fantastiske oplevelse er 450 kr.
Hertil vil der være mulighed for at tilkøbe vin og saftmenu på dagen.
 

OBS: din tilmelding er først endelig, når du har modtaget tilmeldingsbekræftelse på den oplyste mail. Modtager du ikke din bekræftelse, kontakt da info@nordjyskmadfestival.dk

Der bliver pålagt et administrationsgebyr på dette arrangement. Det går til at dække transaktionsgebyret til bl.a. Nets og gør det muligt for os, at give det fulde beløb til vores samarbejdspartnere. Et potentielt overskud på gebyret, går til den fælles markedsføring af arrangementerne.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Nordjysk Madfestival
Tlf: +45 22253516
nordjyskmadogturisme@gmail.com

Kontaktinformation til arrangør

Nordjysk Madfestival
Tlf: +45 22253516
nordjyskmadogturisme@gmail.com