Hop til hovedindholdet

Nordjysk Madfestival logo

Vin for begyndere med Jonas Landin og René Langdahl.


Dato og tid

Fredag d. 25. august 2023 kl. 19:30 til 21:30

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 25. august 2023 kl. 12:30

Sted

Odd Fellow Palæet , Boulevarden 20, 9000 Aalborg Odd Fellow Palæet
Boulevarden 20
9000 Aalborg

Vin for begyndere med Jonas Landin og René Langdahl.


Smag med når Rene Langdahl og Jonas Landin i en live podcast bevæger sig på en sensommer rundtur til Italien. 

I samarbejde med Nordjysk Madfestival vil Vin for begyndere gæste Odd Fellow Palæet til en live smagning af 6 vine.

Kom og smag med når vært Jonas Landin og vinekspert Rene Langdahl fredag d. 25. august optager et live afsnit af den populære podcast, Vin for Begyndere, med et rent italiensk tema. Rene Langdahl vil som altid komme med meget interessant viden, denne gang om Italien og 6 udvalgte vine, som vil bære præg af kendte appellationer og spændende mindre kendte druesorter.


Vin for Begyndere er podcasten, der hjælper dig med at finde din egen personlige smag inden for vin, samtidig med at du bliver klogere på de dejlige dråber. Podcasten er hurtigt blevet populær og er blevet hørt over 2 millioner gange. Den øgede interesse har derfor også ført til, at duoen i 2022 udgav den yderst populære bog, Vin for Begyndere – og øvede.

Smagningen består af 6 vine og finder sted fredag d. 25. august kl. 19:30 – 21:30 på det historiske og storslåede Odd Fellow Palæ. Oplevelsen koster 425,- kr.

Mad er ikke inkluderet i arrangementet.

Aftenen vil forløbe som et show af 2 dele, der vil være adskilt af en lille pause på ca. 15 min. Du smager vinene samtidig med Rene og Jonas, og har fri mulighed for at stille spørgsmål undervejs, som også vil blive inkluderet i podcasten.

Vinene leveres af Degustation, Calmasino og Vintage Wine, som også selv vil være til stede denne aften. Efter showet vil der være mulighed for at stille spørgsmål og købe de smagte vine til en god pris.

OBS: din tilmelding er først endelig, når du har modtaget tilmeldingsbekræftelse på den oplyste mail. Modtager du ikke din bekræftelse, kontakt da info@nordjyskmadfestival.dk

Der bliver pålagt et administrationsgebyr på dette arrangement. Det går til at dække transaktionsgebyret til bl.a. Nets og gør det muligt for os, at give det fulde beløb til vores samarbejdspartnere. Et potentielt overskud på gebyret, går til den fælles markedsføring af arrangementerne.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Nordjysk Madfestival
Sarah Kruse

Tlf: +45 22253516
info@nordjyskmadfestival.dk

Kontaktinformation til arrangør

Nordjysk Madfestival
Sarah Kruse

Tlf: +45 22253516
info@nordjyskmadfestival.dk