Hop til hovedindholdet

Nordjysk Madfestival logo

Yoga i Vinmarken


Dato og tid

Lørdag d. 2. september 2023 kl. 10:00 til 12:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 1. september 2023 kl. 10:00

Sted

Guldbæk Vingård, Ærtebjergvej 40B, 9230 Svenstrup J Guldbæk Vingård
Ærtebjergvej 40B
9230 Svenstrup J

Yoga i Vinmarken


Kom og vær med til selvforkælelse af krop og sjæl med Vin og Yoga midt i vinmarkerne

Yoga i vinmarken d. 2. september eller d. 3. september kl. 10.00 - 12:00 for kun 160 kr.

Få en særlig yogaoplevelse, hvor din indre energi møder naturen omkring os og forenes i perfekt harmoni med de fortryllende vine.

Vi inviterer dig til at se, dufte og smage udvalgte vine i perfekt samspil med yogaens bevægelser.

Efter en berusende yogasession vil du kunne slappe helt af og lade vinens smagsoplevelser fuldende din afspænding. Dette er en særlig mulighed for at fordybe dig i en rejse, der vil forlade dig med en følelse af fred og harmoni.

Frokost

Der er mulighed for at tilkøbe frokost, som du vil kunne nyde efter yogasessionen, i de naturskønne omgivelser. Frokosten vil bestå af Guldbæk Vingårds helt egen tapas. Her vil du få mulighed for at smage forskellige lækkerier af råvarer fra vingårdens egen have og fra lokale producenter. Prisen for frokosten er 149 kr. og kan tilvælges når du bestiller din billet. 

Vinen

Dansk vin er smagen af lyse nætter. Guldbæk Vingård ligger i hjertet af Himmerlands runde blide bakker og er en af verdenens nordligste vingårde - opstået som et resultat af naturens luner tilsat lige dele hjerteblod og håndværk - akkurat som de vine, der i dag produceres her...

Hvis du vil vide mere om, hvor den lækre vin kommer fra, kan du læse mere om Guldbæk vingård her.

Yogaen 

Din underviser er yogainstruktør, Charlotte Irgens. Charlotte har været i yougaverdenens univers i over 15 år og har altid været optaget af kroppens bevægelser. Niveauet er tilrettelagt så alle kan være med - samtidig med at du nok skal blive udfordret, når vi skåler i de forskellige yogastillinger.

Iklæd dig behageligt tøj, som du kan bevæge dig i, og medbring din egen yogamåtte, samt et tæppe og evt. en pude til afslapnings delen.

Vi arbejder blidt kroppens større muskelgrupper igennem, samtidig med at vi giver os god tid og har det sjovt - kan vi overhovedet undgå det når vi tager et glas vin på vores yogamåtte?

 

OBS: din tilmelding er først endelig, når du har modtaget tilmeldingsbekræftelse på den oplyste mail. Modtager du ikke din bekræftelse, kontakt da info@nordjyskmadfestival.dk

Der bliver pålagt et administrationsgebyr på dette arrangement. Det går til at dække transaktionsgebyret til bl.a. Nets og gør det muligt for os, at give det fulde beløb til vores samarbejdspartnere. Et potentielt overskud på gebyret, går til den fælles markedsføring af arrangementerne.

 

   

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Nordjysk Madfestival
Tlf: +45 22253516
info@nordjyskmadfestival.dk

Kontaktinformation til arrangør

Nordjysk Madfestival
Tlf: +45 22253516
info@nordjyskmadfestival.dk