Hop til hovedindholdet

Nordjysk Madfestival logo

Homebarista – lær at lave den perfekte espresso på kun 2 timer


Dato og tid

Tirsdag d. 29. august 2023 kl. 19:00 til onsdag d. 30. august 2023 kl. 21:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 23. august 2023 kl. 10:00

Sted

Bentax, Svenstrup Bane Alle 3, 9230 Svenstrup Bentax
Svenstrup Bane Alle 3
9230 Svenstrup

Homebarista – lær at lave den perfekte espresso på kun 2 timer


Arrangementsbeskrivelse

   

Vil du mestre kunsten at lave den perfekte espresso med lækkert steamet mælk? Nu kan både begyndere og erfarne deltage på vores baristakursus, som i år har fået et helt nyt twist. I år vil vi nemlig også arbejde med kolde espressodrikke og -drinks. 

Kurset er målrettet både begyndere og letøvede hjemmebaristaer, der ønsker at træne deres espressobrygningsteknik. Du bliver guidet gennem hele brygprocessen: fra valg af kaffebønner til kunsten at steame mælk. Vi kommer til at arbejde med områder som dosering, formaling og tamping for at sikre, at du ved hvordan du får den perfekte gennemløbstid på dit espressoshot. Vi vil introducere dig for steaming af mælk og du får en række fif og gode råd, så du bliver en sand homebarista.

Men der er mere! Du vil også blive udfordret i at lave sjove og anderledes drikke, som du kan bruge din espresso til. Tøv ikke med at tilmelde dig dette spændende kursus og oplev kaffens magi til Nordjysk madfestival 2023.

Arrangør: Bag Homebarista.dk står Bentax som leverer kvalitetskaffe og kaffemaskiner til et stort antal caféer, restauranter og arbejdspladser i hele Danmark. Homebarista.dk er en online webshop, der tilbyder alt, hvad du behøver for at skabe den perfekte kaffeoplevelse hjemme. Fra friskristede kaffebønner fra eget risteri, brygudstyr og tilbehør til kaffe-og espressomaskiner samt kværne. Homebarista.dk har et bredt udvalg af produkter til både begyndere og erfarne baristaer.

Gå ikke glip af chancen og køb billet til baristakurserne der afholdes både d. 29. og 30. august.

Pris: Det koster 300 kroner at deltage i kurset.

Det praktiske: Kurset har opstart kl. 19:00 med introduktion til kaffens verden. Fra kl. 19:30 til kl. 21:00 vil der i Bentax’ Showroom prøves kræfter med espressobrygning, mælkesteaming og eksperimenteres med lækre espressodrikke. Det hele foregår hos Bentax på adressen Svenstrup Bane Alle 3, 9230 Svenstrup J.

Læs mere om Homebarista.dk her og Bentax her, eller find Homebarista på Facebook og Instagram.

 

OBS: din tilmelding er først endelig, når du har modtaget tilmeldingsbekræftelse på den oplyste mail. Modtager du ikke din bekræftelse, kontakt da info@nordjyskmadfestival.dk

Der bliver pålagt et administrationsgebyr på dette arrangement. Det går til at dække transaktionsgebyret til bl.a. Nets og gør det muligt for os, at give det fulde beløb til vores samarbejdspartnere. Et potentielt overskud på gebyret, går til den fælles markedsføring af arrangementerne.

 

 

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Nordjysk Madfestival
Tlf: +45 22253516
info@nordjyskmadfestival.dk

Kontaktinformation til arrangør

Nordjysk Madfestival
Tlf: +45 22253516
info@nordjyskmadfestival.dk