Hop til hovedindholdet

Nordjysk Madfestival logo

Spiritus og Eventyr på Ulla T


Dato og tid

Lørdag d. 26. august 2023 kl. 17:30 til 21:30

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 26. august 2023 kl. 09:00

Sted

Café Ulla Terkelsen London, Kastetvej 36, 9000 Aalborg Café Ulla Terkelsen London
Kastetvej 36
9000 Aalborg

Spiritus og Eventyr på Ulla T


En formidabel aften med mad, cocktails og masser af gode historier fra den store verden.

       

Kom til en formidable aften og bliv forkælet af Celina fra Ulla T og Anders fra Nordisk Brænderi, når de sammen byder indenfor til cocktails, sprut smagning og en eksklusiv 3-retters menu ud over det sædvanlige. Alt dette imens Anders underholder med fantastiske fortællinger om hans mange utrolige eventyr. 

Tidligere ekspeditionsleder og medlem af eventyrernes klub Anders interesse for spiritus startede, da han var på polar tur langs Ishavets kyster. Her besøgte Anders små (ofte meget ulovlige) destillerier, specialiseret sig i at lave den lokale ‘Jungle Brew’. I de isnende arktiske nætter varmede han sig ved tanken om at tage de ældgamle principper med hjem til Nordjylland - og starte sit eget lille destilleri. 

I dag er drømmen blevet til virkelighed og Anders producerer fantastisk spiritus i alle afstøbninger, lige her i Nordjylland. 

Aftenen byder på fantastiske fortællinger fra de mange rejser og ekspeditioner. Utrolige historier om alt fra isbjørne og slædehunde til indiske jungle - og vi lover en aften hvor I sidder på kanten af stolen, tryllebundet af de forunderlige oplevelser mens jeres smagsløg bliver forkælet. 

I får serveret i alt 4 cocktails i løbet af aftenen. 

En velkomstdrink samt en cocktail særligt udvalgt til at komplementere maden. Derudover smager vi på den rå spiritus oplevelse mens Anders passioneret deler ud af sine erfaringer med at holde varmen på magisk hjemmebryg. 

Alle aftenens cocktails er naturligvis lavet med spiritus fra Nordisk Brænderi og med stor respekt for den natur de kommer fra. 

Hvad præcis aftenen kommer til at byde på løfter vi måske først sløret for på aftenen, men I kan godt glæde jer. Det gør vi. 

I kan se frem til:

  • 4 nøje udvalgte cocktails lavet på spiritus fra Nordisk Brænderi

  • 3 retters menu - helt særligt sammensat til aftenen

  • Smagsprøver på spiritus 

  • Viden om spiritus, destillering, smag samt danske blomster og urter 

  • Utrolige historier fra en vaskeægte Nordjysk eventyrer

Vi glæder os til en eventyrlig aften!
 
Pris pr. billet 499 ,- 
 
Vi starter klokken 17.30 og vi slutter omkring klokken 21.30
- men vi håber I bliver hængende!
 
Adresse Café Ulla Terkelsen London - Kastetvej 36
 
       
 

OBS: din tilmelding er først endelig, når du har modtaget tilmeldingsbekræftelse på den oplyste mail. Modtager du ikke din bekræftelse, kontakt da info@nordjyskmadfestival.dk

Der bliver pålagt et administrationsgebyr på dette arrangement. Det går til at dække transaktionsgebyret til bl.a. Nets og gør det muligt for os, at give det fulde beløb til vores samarbejdspartnere. Et potentielt overskud på gebyret, går til den fælles markedsføring af arrangementerne.

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Nordjysk Madfestival
Tlf: +45 22253516
info@nordjyskmadfestival.dk

Kontaktinformation til arrangør

Nordjysk Madfestival
Tlf: +45 22253516
info@nordjyskmadfestival.dk