Hop til hovedindholdet

Nordjysk Madfestival logo

Vin som Flydende Musik


Dato og tid

Lørdag d. 26. august 2023 kl. 18:30 til 23:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 24. august 2023 kl. 12:00

Sted

Fusion, Strandvejen 4, 9000 Aalborg Fusion
Strandvejen 4
9000 Aalborg

Vin som Flydende Musik


Smag en symfonisk opbygget vinmenu ledsaget af Fusions luksuøse køkken -

og oplev hvordan næsens lytteegenskaber og ørets duftmekanismer forbinder musik og gastronomi.

 
 
De seneste årtiers videnskab har afsløret en dyb sammenhæng mellem lyd og smag. Det prototypiske eksempel er en østers; ledsaget af lyden af bølgeskvulp smager denne mere salt end uden tilsvarende lydledsagelse.

Altså påvirker lyd smagen. Men hvad sker der, når lydene ikke blot er lyde, men samles til en sjælsbevægende oplevelse af harmoni & stemning, som ikke længere kan skilles ad - bliver MUSIK, med andre ord?

Tilsvarende betragtes vinenes komplekse attributter. De er ikke blot enkeltstående smage & dufte; tværtimod er helheden et levende & bevægende væld af kronisk forandrende sammenhænge.

Som altid, i forbindelse med Vinosoffens gastrosofiske begivenheder, søges der efter den euforiske glæde over at være TIL i denne sansemættede verden, men denne aften vil mod sædvanen bringe korte sekvenser af analyse samt stille det perfekte op mod det uperfekte. Vi lover dog ikke at bruge megen tid på det uperfekte, som kun får kort taletid for at sætte den vidunderlige perfektion i relief.

 
Fremragende vine og fremragende mad og fremragende musik vævet sammen til én lang symfonisk opbygget stemning.

     

OM ARRANGØREN:

Med talrige års erfaring indenfor gastronomi & vintjenerskab på internationalt metaniveau samt en kandidatgrad i filosofi har Thomas Lysgaard erhvervet en ekstrem sensibilitet for detaljens kraft & magt. Personlig interesse for litteratur & musik indenfor alle genrer har gjort, at de hundredevis af smagninger & begivenheder, Vinosoffen har arrangeret & eksekveret, indeholder elementer, der pirrer og tilfredsstiller alle sanser & intellekt – samt naturligvis følelser!

 

OBS: din tilmelding er først endelig, når du har modtaget tilmeldingsbekræftelse på den oplyste mail. Modtager du ikke din bekræftelse, kontakt da info@nordjyskmadfestival.dk

Der bliver pålagt et administrationsgebyr på dette arrangement. Det går til at dække transaktionsgebyret til bl.a. Nets og gør det muligt for os, at give det fulde beløb til vores samarbejdspartnere. Et potentielt overskud på gebyret, går til den fælles markedsføring af arrangementerne.

     

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Nordjysk Madfestival
Tlf: +45 22253516
sarah@sarahkruse.dk

Kontaktinformation til arrangør

Nordjysk Madfestival
Tlf: +45 22253516
sarah@sarahkruse.dk