Hop til hovedindholdet

Nordjysk Madfestival logo

NM hos La Locanda

Vis lignende arrangementer


Dato og tid

Tirsdag d. 31. august 2021 kl. 18:00 til onsdag d. 1. september 2021 kl. 22:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 29. august 2021 kl. 16:00

Sted

La Locanda, C. W. Obels Plads 3, 9000 Aalborg La Locanda
C. W. Obels Plads 3
9000 Aalborg

Arrangementsbeskrivelse

VELKOMMEN TIL LA LOCANDA

Autentisk italiensk, høj kvalitet og udsøgt service i rustikke omgivelser

Aalborgs autentiske italienske spisehus ledes først og fremmest af den i Aalborg kendte romerske kok, Carlo Liberati, der tilbage som helt ung i 1990’erne fik stor succes med sit ”no nonsens”- Mamma-køkken på ”Il Mulino” ved Cimbertyren.

Siden har han markeret sig som italiensk kok og restauratør flere steder i byen, bl.a. på Rosdahls, Limfordshotellet og senest Cupo.

Hos Carlo er du altså garanteret en madoplevelse i særklasse, når han bruger lokale Nordjyske råvarer i spændende italiensk mad og serverer intet mindre end 5 lækre retter for kun 500 kr. Ekskl. Drikkevarer både 
tirsdag d. 31 august og onsdag d. 1 september 2021.

NB. Når du booker billet vælger du den dag du vil spise ude - enten tirsdag d. 31 august eller onsdag d. 1 september, begge dage kl. 18:00. 

Læs meget mere om La Locanda her.

OBS: din tilmelding er først endelig, når du har modtaget tilmeldingsbekræftelse på den oplyste mail. Modtager du ikke din bekræftelse, kontakt da nordjyskmadogturisme@gmail.com

Hos Nordjysk Mad og Turisme sørger vi for at overholde myndighedernes gældende anbefalinger vedrørende Covid-19, under vores arrangementer.

Der bliver pålagt et administrationsgebyr på dette arrangement. Det går til at dække transaktionsgebyret til bl.a. Nets og gør det muligt for os, at give det fulde beløb til vores samarbejdspartnere. Et potentielt overskud på gebyret, går til den fælles markedsføring af arrangementerne.


La Locanda Logo

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >