Hop til hovedindholdet

Nordjysk Madfestival logo

Middag i Mørket


Middag i Mørket i Duus Vinkjælder

Efter introduktion og en velkomstdrink bliver der serveret en lækker 3 retters menu i totalt mørke. Maden er lavet af lokale fødevarer og der er tænkt bæredygtighed i alle led.

Derudover røber vi ikke noget om menuen - det bliver nemlig din opgave at finde ud af undervejs. 

Dine andre sanser får lov til at tager over, når du ikke kan se noget. Næse og ører vokser og du oplever nye sider ved maden, drikkevarerne og den/dem du er sammen med. Det er anderledes og lærerigt at kommunikere i mørket.

Undervejs er der et underholdende indslag i mørket.

Send gerne en mail til duus@stofanet.dk når du har købt billet, så afklarer vi drikkevarer og evt. forbehold eller allergier ift. fødevarer. Det ville ikke være muligt at få serveret veganske retter.  

Vi glæder os til at se jer i mørket!

OBS: din tilmelding er først endelig, når du har modtaget tilmeldingsbekræftelse på den oplyste mail. Modtager du ikke din bekræftelse, kontakt da nordjyskmadogturisme@gmail.com

Der bliver pålagt et administrationsgebyr på dette arrangement. Det går til at dække transaktionsgebyret til bl.a. Nets og gør det muligt for os, at give det fulde beløb til vores samarbejdspartnere. Et potentielt overskud på gebyret, går til den fælles markedsføring af arrangementerne.


Der er ikke nogen tilgængelige arrangementer i øjeblikket.